image001_副本

Нашата фабрика е създадена през 1992 г., специализирана в производството на ловни ботуши, риболовни вати, ботуши за дъжд, обувки за разходка на открито, работни ботуши, предпазни ботуши, специални функционални защитни ботуши, военни ботуши и други разновидности.

Разполагаме с международно водещо оборудване за монтажни линии, производствена технология и оборудване за тестване, и разполагаме с професионален екип за научноизследователска и развойна дейност, екип за проверка на качеството и отличен екип за обслужване на продажби, за да предоставим най-качествените продукти и услуги за нови и стари клиенти.

За да гарантираме високите стандарти за качество на нашите продукти, нашите продукти използват само суровини, които отговарят на международните стандарти за качество и съответстват на международните конвенции за защита на околната среда. Ние сме отговорни за качеството на нашите продукти след продажба.

След близо 30 години на развитие, нашите клиенти са по целия свят, включително САЩ, Канада, Мексико, Германия, Финландия, Русия, Франция, Обединеното кралство, Италия и други страни и региони.

Разполагаме с цялостна система за следпродажбено обслужване, за да предоставим пълен набор от услуги за всеки клиент.

Фирмите, придържащи се към бизнес философията „качеството е първата жизненост на развитието на предприятието“, преследват високи постижения и непрестанни усилия.

Ние сме готови да се присъединим към вас, за да създадем по-добро бъдеще!