3 основни фактора определят живота на антистатичните обувки

- Nov 13, 2018-

1.material


Добрите антистатични обувки са по-добри от обикновените антистатични обувки, устойчиви на износване, устойчиви на износване и антистатични ефекти.


2. околната среда


Околната среда, носена от оператора, също оказва голямо влияние върху нашия живот. Ако е в тъмна, влажна среда, животът на антистатичните обувки също е заложен. Поради дълготрайната в тъмната обстановка, антистатичните обувки са склонни да мухъл, да повлияят на експлоатационния живот и дори да се бракуват.


3. метод за почистване


С антистатична и без прах функция се препоръчва да се почисти до обикновена електростатична почистваща компания без прах и да се избере неутрално препарат за миене на ръцете или пералня, за да се измие в процеса на почистване.


Общите антистатични обувки се използват главно в места, където има възможност за статично електричество, като изгаряне, експлозия и др., Причинени от статично електричество (като нефт, химикали, въглища, печатане, каучук, медицина, пречистване, електроника и др. .). , Антистатичните обувки имат много стилове и материали и има повече антистатични чехли и антистатични ботуши.


Той трябва да се използва заедно с антистатично облекло, да се обърне внимание на почистването, водонепроницаемост и защита от влага на антистатичните обувки. В процеса на носене, обикновено не повече от 200 часа трябва да се тества за устойчивост веднъж, ако съпротивлението не е в рамките на определения диапазон, не може да се използва като антистатична обувка, няма антистатичен ефект. Общите антистатични обувки трябва да бъдат тествани за устойчивост след износване за определен период от време (обикновено не надвишава 100H) и след това решават да почистят или да заменят.