Класификация на материалите, използвани в защитните обувки

- Jan 19, 2019-

Обувките за трудова застраховка, защитните обувки са основно изработени от тъкани от естествени влакна и кожа. Напоследък химичните синтетични материали постепенно се увеличават. Според обувките за трудова застраховка структурата на защитните обувки може да се раздели на четири категории: тъкани, облицовки, грундове и аксесоари.


1. Обувки за трудова застраховка, тъкани за предпазни обувки

Има главно кожа, изкуствена кожа, текстил, каучук и пластмаси. Кожените обувки и тъкани са предимно от крава, прасе, овча кожа, мека кожа или мека кожа, както и от изкуствена кожа; платнени обувки и гумени обувки са предимно изработени от здрав, устойчив на износване, абсорбиращ топлина, влагопоглъщащ памук и вълна, различни синтетични смоли. И естествен каучук е основният материал за пластмасови обувки и гумени обувки, водоустойчиви обувки.


2. Трудови застрахователни обувки, облицовки за предпазни обувки

Основно памук, козя кожа, памук, филц, изкуствена коса, насипни кашмир и т.н. В задната половина на обувките се използват по-меката планинска и овча кожа. Първата половина е направена от платно. Повечето от обувките са изработени от бяла кърпа или избелена кърпа. Гумените обувки са изработени от фино платно.

Зимните студоустойчиви обувки са изработени от филц или кожа, направени от нитрати. Памучните ботуши обикновено са втъкани в памук и след това са изработени от слой памук. Можете да използвате и филц или еластична кадифе. В момента някои обувки за трудова застраховка също използват композитни материали от смола или изкуствена вълна за обувки.


3. Трудови застрахователни обувки, обезопасителни подметки

Има главно гумени подметки, полиуретанови дъна, твърди кожи, меки кожи, имитация на кожа, гумени и пластмасови пяна. Твърдата кожа се прави от крави и свинска кожа. Най-често се използва в кожени обувки, а малко количество се използва за производство на кожени обувки. Административните кожени обувки се използват широко в дъното на имитация на кожа, гумата е от естествена гума и синтетичен каучук, меката кожа има изкуствена кожа и естествена кожа, а гуменият пенообразен материал се използва предимно за кожени обувки и обувки от плат.


4. Трудови застраховки, аксесоари за предпазни обувки

Предимно са обувки, дантели, еластична кърпа, велкро, цип, коприна, памук, коноп бод, нокти, нит, нетъкан, картон, кожа за вътрешен и основен пета, различни декорации, подкрепя, лепила и пасти.