Почистващи защитни обувки, лесни за получаване на няколко трика

- Mar 16, 2019-

Защитните обувки трябва да се почистват редовно след определен период от време, за да бъдат по-трайни. Най-важното е, че редовното почистване може да ви позволи да създадете чист и спретнат образ пред приятели и колеги, след което следвайте Xiaobian бързо да се научите да почиствате преврата, няколко трика ви позволяват лесно да се отървете от мъжкия образ.


1, почистете


а. За мръсни обувки използвайте четка за почистване на водата. За не кожени обувки (като например найлон), използвайте само гъба, напоена с топла вода. Ако са петна от мазнини или много мръсни петна, използвайте кожен почистващ препарат и найлонова четка за почистване на повърхността. Вътрешната облицовка на обувките трябва да се избърше с влажна кърпа, за да се предотврати бързото попадане на потта през кожата през кожата. В средата, унищожи кожата тъкан, да я изсъхне и пляскане.


б. Почистете матовите обувки и ги подсушете, за да отстраните плаващата почва, и използвайте водоотблъскващ агент за лечение. Не използвайте лак за обувки или лак за обувки, който ще наруши дишането на обувката.


° С. Измийте обувките без кожа със студена вода и изсушете естествено. След сушене се третира с водоотблъскващо средство. Не използвайте лак за обувки или лак за обувки, който ще наруши дишането на обувката.


д. Боядисване на лигавицата, ако тя е изложена на вода, влага и триене, понякога тя ще избледнее, което е нормално.2, суха:


а. Всички предпазни обувки трябва да се оставят да изсъхнат при стайна температура. Тъй като кожата лесно се поврежда, деформира и огъва, изсушава и пръска, не поставяйте обувките близо до източника на топлина и не излагайте на слънце.


б. Дебелата кал позволява на вятъра да изсъхне и почисти. Не може да бъде изгорял сух, прекомерна топлина, кожата ще изсъхне, набръчква се и работата на лепилото ще бъде унищожена, дъното на багажника ще се стопи.


° С. Не използвайте печка или сешоар за сушене! Ако използвате печка или сешоар за сушене, тя не само ще бъде силно деформирана, ще предизвика напукване или отваряне на каучук и т.н., и ще повлияе сериозно на срока на експлоатация.


3, поддръжка:


Добре поддържаните защитни обувки могат да продължат с години, редовна употреба на продукти за грижа за обувките, поддръжка на кожа и възстановяване на устойчивостта на повърхностни води. Ако водоустойчивите обувки не се поддържат и не са водоустойчиви, водоустойчивите и дишащи свойства на водоустойчивата тъкан няма да се повредят, но ще повлияят на дишането, дълготрайността и комфорта на обувките.


а. Можете да използвате кожен защитен восък за пръскане или специфичен спрей восък, за да подравните обувките равномерно за 2-3 пъти, което е полезно за удължаване на експлоатационния живот.


б. Водоустойчива обработка: обработена с водоотблъскващ материал, след като обувките без кожа са сухи. Водата ще нахлуе от линията на шева, а хидроизолационният агент може да подобри водоустойчивостта на горната и на шева. Новозакупените външни обувки трябва да се прилагат многократно с хидроизолационния агент за определен период от време.


° С. Триенето на маслото върху езика може да предотврати звука на кожата, а триенето на маслото върху металните части може да ги предпази от окисляване и ръждясване.


4, склад:


След като всяка обувка за безопасност е износена, свалете стелката, отпуснете връзките и оставете обувките да изсъхнат естествено. Ако обувките са много влажни, следвайте съветите по-горе, за да направите обувките бързо сухи, но не се препоръчва използването на вестници, защото вестниците могат да съдържат олово и да причинят увреждане на човешкото тяло. Независимо дали обувките току-що са били измити или пропуснати, те трябва да бъдат изсушени първо, след това да се извадят, да се изсушат и запечатат, да се добавят анти-плесенни и анти-кървави продукти или сушител и да се проверява редовно сушенето.