Принципи на проектиране за труда застраховка обувки (предпазни обувки)

- Mar 12, 2019-

Повечето хора не знаят, че проектирането на труда застраховка обувки (предпазни обувки) е различен от общия облекло дизайн. Това специално е управлявана от Министерството на труда и защитната си функция се регулира във формата на стандарти или регламенти. Значението е далеч по-голяма от естетиката на формата. В националните стандарти принципи на проектиране за труда застраховка обувки (предпазни обувки) имат следните основни изисквания:


(1) като цяло, тя следва да отговарят на основните принципи за безопасност, прилагането, красота и щедрост.


(2) Conducive на нормалните физиологични изисквания и здравето на човешкото тяло.


(3 стил е предназначена за специфичните нужди на защита.


(4) адаптиране към физическите дейности по време на работа, лесен за поставяне и излитане.


(5) по време на операцията не е лесно да причинят кука, висящи, усукване и смилане.


(6) необходимо е добро за прах и мръсотия, така че да не замърсяват тялото.


(7) за нуждите на защитната функция изберете материя, която му отива.


(8) лесен за измиване и ремонт.


(9) на цвета на горна част на труда застраховка обувки трябва да бъде различен от цвета на фона на работното място, както и правилна преценка на различни цветни светлинни сигнали не трябва да бъдат засегнати. Когато знак за безопасност е необходимо, цветът на знака трябва да бъде видно и фирмата.


По отношение на техническите изисквания, има съответни специални изисквания за производство и производството на защитни обувки, като например: на функционалните изисквания на кожените материали, включително и скъсване на плата, цената на свиване на плат и устойчивост на цвета на плата. В уязвимите части, като единствена, горната повърхност, вътрешна облицовка, слой от тъкан може да не бъде изпълнено при нужда. На цвят и текстура на бутоните трябва да бъде предмет на общите изисквания, дизайн, и метални бутони трябва да бъде прекратен в работните места като електрическо оборудване.