Пет съображения за проектиране на електрически изолирани обувки

- May 17, 2019-1. Бавни характеристики на възглавница


Редовните удари по време на работа създават специални напрежения, които обикновено са пет пъти повече от теглото си. Ето защо, добро изпълнение на амортизация е задължително. Междинната подметка ще помогне да се разпръсне това въздействие. Една добра междинна подметка е направена от формован EVA или полиуретан. Различни производители са въвели разнообразни технологии за по-нататъшно увеличаване на амортизиращите характеристики на междинната подметка. Ако сте под-плочки, или напрегнат, може да се нуждаете от по-добро омекотяване от хора, които са прекалено склонни.


2, сменяеми електрически изолационни обувки стелка


Вътрешната подметка има също така известна амортисьорска способност и е по-податлива на счупване. Смяната на стелката в половината от живота на обувката има основен принцип на замяна: след 150 часа аеробни упражнения, стелката ще загуби своята еластичност и стелката трябва да бъде сменена. (В зависимост от различни хора и различни обучения.)


3, поставете крака


Краката ви ще бъдат подчертани и стресирани по време на работа. Топлината, генерирана от интензивно упражнение, увеличава размера на крака с половин размер. В същото време, когато купувате обувки, не бива да сте пренаселени. Трябва да има голяма разлика между горната част на обувката и по-дългия пръст, за да се гарантира, че пръстите ви могат да се движат свободно и петата трябва да бъде правилно прикрепена. В допълнение, дължината на стъпалото трябва да се измерва често, тъй като възрастта се увеличава и увреждането може да промени размера на стъпалото.


4, вътрешни опорни характеристики на подметката за обувки с електрическа изолация


При всички видове работна среда, ако работникът трябва да се движи повече, обувките за трудова застраховка са много стабилни. Различните работни обувки предлагат различни характеристики за вътрешна поддръжка. Някои производители използват формована междинна подметка, за да позволят на стъпалото да бъде правилно стъпвано върху обувката, а влакната по обувката също могат да осигурят подкрепа. За да се подобри гъвкавостта на обувките, някои производители добавят само фиброкана на петата, а здравата и устойчива на износване опора на петата може значително да намали движението на петата. По-широка част от външната подметка се нарича фиксирана пета лента. Изработен е от пластмаса и се разпределя по протежение на крака за една седмица и е прикрепен към опората за петата. Много обувки сега използват фиксирана рамка, която е полимерна приставка, използвана за поддържане на състоянието, разпределена надлъжно по външната страна на обувката. Други стабилизиращи характеристики включват пластмасова лента за поддръжка (обикновено прикрепена към отвора), пръчка за вискозалепваща пръчка и функция за средна опора.


5, гъвкавост


Еластичността на обувките ви се определя от усещането за краката ви, докато се движат. Подплатената влакнеста плоча има по-голяма гъвкавост от интегрирания дизайн на плоскостите и ниските върхови обувки подобряват гъвкавостта.