Защита на краката за електролизираните работници с обувки, устойчиви на киселини и основи

- Dec 05, 2018-

Има някои хора в химическата промишленост. Те са работници в електролизната индустрия, наричани електролизери. Те обикновено работят в работилници с температури до 40 градуса и се занимават главно със смяна на полюси, уплътнения (yang), електролити / алуминий. При хоризонталната корекция и други операции те често се занимават с някои химически агенти. За да се гарантира безопасността на работата, те ще носят необходимите защитни обувки и гащеризони за защита на труда.


Електролизаторът трябва да носи електролитни материали в електроцентралата. Ако носите защитни обувки с функция против разбиване, тя може да избегне повредата на тежките предмети и да намали опасността при работа. Тъй като защитните обувки, защитени от удари, са снабдени с вътрешна глава, която се противопоставя на определена сила на удара върху пръста, вътрешната глава се поставя между обувките и обувките, а лентата за гъба се поставя на края на вътрешната опора, за да се даде възможност баотоу да се комбинира с горната. Частта е гладка, което увеличава съпротивлението при сгъване и комфорта.


Някои електролизни работилници имат метални материали. Ако те са разпръснати по пода на цеха, те лесно могат да бъдат пробити от краката си без никаква защита. Двойка защитни обувки против пробиване може да намали щетите. Функцията за предотвратяване на пробиване е предпазна обувка, в която стоманен лист се поставя над табака, за да се предотврати пробиването на подметката от различни остри предмети, като по този начин се предотвратява нараняването на стъпалото.


Химическите цехове изискват химически препарати като киселинно-базични разтвори. Ако работниците не носят защитни обувки, киселинните и алкалните разтвори могат да попаднат на краката, така че те могат да носят защитно оборудване. Тъй като защитните обувки, устойчиви на киселини и основи, са защитни обувки, които имат устойчивост на киселини и основи и се използват за предпазване на краката и предотвратяване на киселинни и алкални химикали в киселата и алкалната работна среда.


За работниците в електролизата в химическата промишленост те често се занимават с химически агенти, както и с някои метални материали. За да изпълняват защитата на своята работа, те носят работни дрехи, работни ръкавици и предпазни обувки със специални функции за тяхната индустрия. Необходимо е, техният рисков фактор е висок, а защитата на безопасността е първият приоритет.