Как труда застраховка обувки производителите гарантират качеството на труда застраховка обувки?

- Jan 26, 2019-

Чифт обувки, качество квалифициран безопасност може да се гарантира безопасност и комфорт. Това има повече и по-строги изисквания за труд застраховка обувки производители, но не обикновени обувки, толкова дълго, колкото те са удобни, на външен вид е модно. Така че как да се гарантира качеството на труда застраховка обувки е до стандарт?


1. проверката на суровините в предприятието: суровини за закупените труда застрахователни обувки трябва да бъдат строго проверени. Качеството и цените трябва да бъдат внимателно претеглени. Не трябва да е евтина, изкупната цена е ниска и качеството не е достатъчно. Всички входящи суровини изискват визуална проверка на контрола на качеството и може да се използва след преминаване на физическата проверка. Като стомана хидростатичното налягане съпротива, против кариес способност, кожени дебелина, устойчивост на tortuosity, разкъсване цвят устойчивостта и така нататък.


2. контрол на качеството на производствения процес: трудово осигурителни почистване технология, дали това е Пу шприцване или студено свързване венец, трябва да зададете правилния и подходящ процес. За всеки процес е необходимо да се определят стриктни качествени изисквания, мерки за операция, операция. Персоналът трябва да има чувство за качество самоинспекцията, и само квалифицирани продукти да въведете следващата операция. Рязане, шиене, калъпи и важни позиции трябва да бъдат оборудвани с независим контрол на качеството на персонала за контрол на качеството на полуготови продукти.


3. окончателна инспекция на крайни продукти: окончателната инспекция на поръчка се извършва по определена част от проверката на изпомпване. Тази стъпка най-добре се извършва от външен инспекционен инспектор, който притежава необходимата квалификация за независима проверка. Проверете реда, произвеждат потвърждение пробата и проверете случайни обувките да отговарят на изискванията. Освен гарантира, че цялостната визия трябва да отговарят на изискванията на клиента, е необходимо да проверите внимателно докладите от инспекциите на суровините и готовите обувки, за да гарантира, че всички физически функции отговарят на стандартите. Ако е възможно служител на стандартен крак може да се уреди да го пробвам и пробна справка може да бъде издадено.