Как да чисти и поддържа дъжд ботуши

- Nov 11, 2018-


ежедневната грижа за дъжд ботуши

1, Химическо в естествена сянка (обърнете внимание не на излагане на слънце), експозицията не е благоприятна за дълго износването на обувките.

2, след обичайното, измийте външната кожата с вода (имайте предвид, че вътре не трябва да се измиват с вода) и след това подсушете с мека кърпа (внимавайте да не използвате много трудно или много груба кърпа, така че не нулата дъжд ботуши кожа модел).


професионална грижа за дъжд ботуши

1. Ако откриете определена част с леко мръсотия след преминаване през, моля използвайте ежедневно против комари масло да го почистите. Методът е: прилага много вятър масло в мръсната част, използвайте показалеца да намазка, тогава използвайте избършете мръсни части с мека кърпа (внимавайте не да се използва много трудно или много груба кърпа да се избегне надраскване дъжд ботуши). Моля опитайте се да направи жест по-леки, да се избърсва от мръсотия като стандарт, бавно спазва мръсни части, за да избършете на ситуацията. Ако смятате, че маслото не може да се избърсва чисти, моля, спрете веднага, така че като не toughly изтриване, избършете дъжд ботуши кожа модел.

2, в случай на се опитва да почистите мръсотията не може да се постигне ефекта, квалифицирани приятели може да отидете на хардуер инструменти или химически Магазини в различни градове, за да купя (банан вода), ефекта на почистване на всички видове мръсотия е много добра, заинтересованите приятели могат да го опитате.

Да го използвате, използвайте кърпа или парцал и приложите правилното количество банани вода върху салфетка или парцал. Ако държите кърпички сравнително влажен, бързо избършете мръсни части на дъжд ботуши. (Внимавайте да не използвате много груб плат.) Да не нулата дъжд ботуши кожата модел). Моля спазвайте положението на избърсване, могат да бъдат изтрити веднага, почистването е успешен. Ако избършете кожата на дъжд ботуши лесно след дълго време на почистване, моля обърнете внимание на наблюдението при почистване на замърсявания. Ако това е мръсотия, които не могат да бъдат лекувани от банан вода, моля дайте възможно най-скоро. По принцип банан вода да отговарят на мръсотия, които е трудно да се намери. Не е изключено, че мръсотията на вашата замърсени почви не могат да се почистват от банан вода.


въпроси, които се нуждаят внимание

Моля не докосвайте твърди парчета стъкло фрагменти или мед и желязо, което да се избегне надраскване или пункция дъжд ботуши. Обикновено носи обикновено, дъжд ботуши имат износване време на няколко години.