Как да проектирате защитни обувки е по-привлекателна?

- Mar 29, 2019-

Индустрия, която не разполага с уникалните си качества не привличат хората. Как да проектирате защитни обувки е по-привлекателна?

 

Първият е глоба поле на зрение. Безопасност почистване дизайнери могат да създадат предпазни обувки стилове, които са подобни на тези на пазара. Това е неизбежно. Необходимо е да се проектират, правят по-сложни проекти и иновации уникални стилове на пазара за бързо изземване на пазара. .

 

Вторият е безопасността обувки информация абсорбция зрителното поле. С оглед на все по-променящите пазар и сложна информация, фирмата или безопасност Почистване на дизайнери трябва да събира, анализира, усвояване и преглед на тази информация във времето, което е по-благоприятно да се хванете на търсенето на пазара и проектиране безопасността обувки стил, че отговаря на нуждите на пазара, тоест, продаваната или популярен стил. .


Третият е визията на безопасност обувки марка. Марката е знак, че продуктът е зреене. При проектирането, тя ще постави собствената си марка на обувките. Това е марка култура чар. Особено за безопасността почистване марка дизайн не само трябва да разгледа светлината тегло, комфорт, Външен вид и други фактори на обувката си, но по-важното, стил и качество на марката обувки дизайн, създаване на безопасност почистване марка култура.

 

На следващо място ние ще въведем на знания точки на различни функционални защитни обувки:

 

1. водоустойчив защитни обувки се използват в работните места, където се използва вода или пръски вода.

 

2. анти-пиърсинг защитни обувки се използват за подножието защита за предотвратяване на прободни рани от различни остри предмети.

 

3. студена-доказателство защитни обувки се използват за подножието защита на ниска температура работници за предпазване от измръзване.

 

4. основната функция на анти-хит защитни обувки е да се предотврати падащи предмети от наранява краката. Предната почистване безопасност има въздействие устойчив материал.


5 основната функция на стоманопроизводството защитни обувки е да се предотврати изгарянето и пропукване. Тя трябва да могат да издържат на някои статично налягане и се противопоставят определена температура и бъдат незапалими. Тези видове труд застраховка обувки са подходящи за топене, пещ, чугун и т. н.