Как да идентифицираме качеството на обувките за безопасност (обувки)?

- Oct 28, 2018-

Поради акцента на страната върху защитата на безопасността, на пазара има все повече и повече продукти за защита на безопасността, разнообразни стилове и разнообразни марки, което прави купувачите заслепени и често не знаят как да избират предпазните обувки. Изборът на защитни обувки, най-качествените обувки за безопасност, това е несъмнено, но как да се разграничи качеството на обувките за безопасност? Ето някои начини да ви науча.

Разграничаването на външния вид на защитните обувки от външния вид е да се наблюдават горната част на обувката, стелката, подметката, петата, стелката и стабилността на обувките. При избора на обувки първо можете да проверите стабилността на обувките в самолета. Ако обувките все още стоят неподвижно, това показва, че стабилността е добра, което е основното условие за доброто качество на обувките.

След това започнете да наблюдавате обувките, горната част е първото място, което всеки човек забелязва, а също така е трудно да се разграничи. Изискването за горната част е да се залепи стъпалото, без да се удря крака, да се разхлаби и да не се изпусне и да бъде гъвкава.

Натискайте горната част с ръката си, добрата горна част трябва да е пълна и мека, да се чувствате комфортно, равномерно гланц, без излишна повърхност.

Следва обувката, която е част от горната част, която се използва за укрепване на горната част, за предотвратяване на деформирането на горната част и подобряване на усещането за крака. Поради това материалът в добра обувка трябва да има добро докосване, топлина, дишане и влага, и не е лесно да се обезцветява.

Стелчето има функция за поддържане на чистата вътрешна подметка и покриване на вътрешната подметка, за да подобри усещането за крака. Поради това стелката трябва да има добра функция за активиране на вибрациите, функция за поглъщане на вода, функция за масаж и функция за здравеопазване, както и слепката трябва да се прилепва към вътрешната част на тазобедъра и не трябва да има плаващи гънки.

Още веднъж подметката е затворена и ставите около външното табло трябва да бъдат добре свързани без пропуски, а долната повърхност трябва да е плоска. Независимо дали става дума за ниска пета или висока пета, първото нещо, което трябва да разгледате, е дали тя се вписва естествено с обувките. За дамски обувки с височина над половината, петата трябва да е здраво закрепена към вътрешното дъно, а предната, задната, лявата и дясната люлки не трябва да се разклащат, а дланта трябва да бъде не по-малко от дъното на петата.

Накрая, стелката на обувката, материалът на вътрешната подметка е за предпочитане кожа. Талията може да бъде силно натискана на ръка, което е еквивалентно на частта на гърба, когато носите обувки, и коприната не се движи добре. Под действието на тази сила, като например деформацията на обувката по устата, което показва, че качеството на обувката е проблематично.