Как да запазите горната част на защитните обувки сухи

- Apr 01, 2019-Най-добрият начин да се носят защитни обувки, за да се предотврати кракът на спортиста, е да проникнат през защитните обувки с добра дишане, комфорт и поглъщане на потта, да поддържат обувките чисти и сухи; измивайте краката си всеки ден, често сменяйте стелката, обръщайте внимание на хигиената на краката. Не носете чифт обувки всеки ден. Фирмата трябва да оборудва работниците с двойни защитни обувки и да ги носи. Това ще позволи на обувката да изсъхне и да задържи обувката да се деформира.


Използвайте тънка кърпа, за да шиете торба с размер на петата, отворете хартиената торбичка с десиканта в малката закуска, изсипете го в чантата и я зашийте в обувката, така че обувката да може да бъде суха. Ако обувките са много влажни, извадете стелката и ги подсушете поотделно, така че да могат да изсъхнат по-бързо. Не слагайте обувките си на слънце, не ги издувайте с горещия въздух на сешоара, а бавно ги изсушавайте.


След това трябва да обърнем внимание на избора на защитни обувки.

1. разнообразие от различни защитни обувки, за да се постигне съответните защитни характеристики на технически показатели, като пръстите на краката не са наранени, стъпалата на краката не са намушкани, изолирани и проводящи изисквания.


2. В допълнение към подходящия тип защитни обувки е важно да се побере кракът и да се направи удобен за носене. Важно е внимателно да изберете подходящия размер на обувката.


3. Внимателно проверете или изпробвайте, преди да използвате защитни обувки. При електрически и киселинни операции повредените и напукани защитни обувки са опасни.

4. Защитните обувки трябва да имат дизайн без приплъзване, не само за защита на краката на хората от нараняване, но също и за предотвратяване на злополуки, причинени от подхлъзване на оператора.

5. След употреба защитните обувки трябва да се съхраняват правилно. Гумени обувки се изплакват с вода или дезинфектант и се изсушават, за да се удължи експлоатационния живот.