Как да поддържате антистатични защитни обувки

- Oct 29, 2018-

Антистатични защитни обувки (Китай)

1. Стандарт за внедряване на продукта GB4385-1995. Електрическото изпълнение се изпитва съгласно приложение A от GB4385-1995.

2, обувки за предпазване от статични обувки са в състояние да премахнат статичния електрод на човешкото тяло и да предотвратят захранването с 250V по-малко от количеството защитни обувки. Подходящ за запалими и експлозивни работни места.

3, антистатичните защитни обувки са забранени, когато се използват като изолирани обувки, когато се носят, не трябва да носят изолирани вълнени дебели чорапи и изолационни рогозки по едно и също време и се прилагат към антистатичния под.

4, антистатичните защитни обувки в процеса на носене, обикновено не повече от 200 часа, трябва да бъдат тествани за стойността на съпротивлението на обувката. Ако съпротивлението не е в рамките на зададения обхват от 100KΩ-1000MΩ, то не може да се използва като антистатична обувка. Продуктите, които са били използвани повече от 18 месеца от датата на производство, се изпитват за електрическа работа и могат да бъдат продавани и използвани в съответствие със стандартите.

5. По време на съхранение антистатичните защитни обувки трябва да се съхраняват в сух и вентилиран склад, за да се предотврати появата на плесени, подреждане от земята, стенна над 0.2 m, оставяне на всички нагревателни елементи на повече от 1 m в процеса на транспортиране и съхранение, строго забранено е маслото. Контакт с киселини, основи или други корозивни материали.