Малко здрав разум за дъжд ботуши

- Oct 31, 2018-

Дъжд ботуши са вид гумени или пластмасови галоши, които се носят в дъжд и кал и са отлично оборудване за черни дни.

Нарича Уелингтън ботуши във Великобритания. Има и една история за произхода на Уелингтън ботуши. Той е кръстен херцог на Уелингтън, който победил Наполеон в битката при Ватерло и е широко популярен в Англия в началото на 19 век.

Главната особеност на Уелингтън ботуши е, че те са водоустойчиви и може да се използва за ходене на черни и кални пътища. По принцип ботуши са по-малко от коленете. Материалът е главно каучук и черно, която записва на величието и благодатта на военните.

Не мисля, че Уелингтън ботуши са актуални! Някои марки са лансира модерен Уелингтън ботуши в един ред, използвайки модерни очи да интерпретира традиционни класика. Днес Уелингтън ботуши са влезли хиляди домакинства, от Т-етап на улици и алеи, навсякъде е, тя е станала дъждовен ден пътуване оборудване за всички възрасти. Някои луксозни марки в големи име са eyeing Уелингтън ботуши, прави модна интимни.

Дъжд ботуши се наричат вода обувки, вода обувки, гумени ботуши, галоши, Ботуши гумени и др.

Все повече и повече модни списания са бързам да Докладът на модата дъжд ботуши. В улицата снимки на европейски и американски големи звезди дъжд ботуши са станали най-популярните съвпадащи елементи. В днешно време дъжд ботуши са променили традиционния образ на миналото, и те вече не са скучни и страстен впечатление. Те използват най-високо качество внесени естествен каучук материали, в допълнение към задържане специалната функция на водоустойчив и хлъзгане на традиционните дъжд ботуши, пуснати на модерни Връхни дрехи също добавя различни цветови модели дъжд ботуши, като например класически гравюри, шотландски plaids и малко леопардовия модели през есента и зимата.

HTTPS://www.safttofootwear.com