Механична поддръжка фабрика използване на защитни обувки

- Dec 12, 2018-

Много фабрики поддържат механично оборудване за поддръжка на големи машини и оборудване, и някои малки механични части ще бъдат ремонтирани без да се засяга тяхното продължително използване. Обаче в случай на механична поддръжка, трябва да се обърне внимание на въпросите на защитата на безопасността. Трудова безопасност защита трябва да се направи от действителната ситуация да намали появата на безопасност аварии и да гарантира безопасността на работниците и служителите.


Някои механични части трябва да се почистват с олио или грес, когато ремонт, така че когато работникът работи, е лесно да бъдат заразени с почистване грес в горния, а някои случайно фишове лесно. Масло устойчиви защитни обувки са защитни обувки, които са направени от материал за борба с грес език и горната, не се разтварят от нефт, имат отлична отблъскващ ефект върху мазнините и са хлъзгане на грес етаж.


Някои механични ремонт части трябва да бъдат химически реагира на инспекция на оборудване за дезинфекция. Ако случайно попаднат на повърхността на крака с киселинни или алкални течност, без да носите защитни обувки, това ще доведе до крак вреда. Киселина и алкалоустойчиви безопасността на обувките са защитни обувки, които имат функция за предотвратяване на киселина и алкални и защита на краката в киселина и алкални и корозивни работна среда за предотвратяване на киселина и алкални химикали от повреждане.


Ремонт машини трябва да се извършват в сайт на плоска, не е замърсена. Ако има други отломки на земята или остри метални предмети с ъглови краища, на работника единствено може да бъде пробита. Функция против пробождане е безопасност обувки, която се поставя на подметката на обувката за предотвратяване на пиърсинг на подметката от различни остри предмети, като по този начин предотвратяване на крак да бъдат наранени.


На последиците от механична поддръжка вредата аварии са сериозни, като бъдат наранени от механични обекти, пункция, подвижен, и т.н., ежедневна работа е да се гарантира, че механично оборудване не причинява работа инциденти, не само ремонт на механични самото оборудване трябва да отговарят на изискванията за безопасност, но по-важното от оператора се изисква да спазва стриктно процедурите за работа на безопасно.


Носете лични предпазни средства правилно, носят защитни обувки с подходящите функции в зависимост от вашата работа изисквания, като носенето анти-съкрушителен и пункция доказателство защитни обувки по време на механични поддръжка. Работните места, които трябва да бъдат почиствани, когато има повече мазни петна върху машината трябва да носят-маслоустойчиви защитни обувки. И ползвателя трябва да го носите и не трябва да го носите, ако тя не трябва да се носи. Например когато механични части са все още в експлоатация, носете защитна капачка или ръкавици за безопасност за предотвратяване на ненужно щети.