Миньор защитни ботуши са необходимост за всеки работник

- Nov 12, 2018-

Миньори безопасност ботуши са един от основните елементи за всеки работник. Нашият дизайн е вдъхновен от маратонки носен от учениците, като им дава на защитните елементи като същевременно осигуряват комфорт и гъвкавост. Ние вярваме, че миньори безопасност ботуши, разбира се, също така включва им дизайна на продукта, най-важният от които е функция и дизайн. Някои хора казват, че няма функция с изключение на функция и външен вид. В действителност това е друга инструкция. Освен функция и външен вид има и материали и други проекти. Дизайнът е колективна дейност, която обхваща професия във всяка област.

safety boots.jpg

Както всички знаем, крак е най-отдалечената част от човешкото тяло, от сърцето и мозъка. Той винаги е мястото, където кръвта и нервните проводимост са трудно да достигнат, така че стъпалото се нарича втора сърцето на човешкото тяло. Ако кръвната циркулация функцията на крака е отслабена и венозната кръв рекламация е недостатъчна, тя ще предизвика натрупване на местните киселинни метаболитни отпадъци. Тези вредни съставки започват да причиняват умора и heavyness на стъпалото, което от своя страна причинява различни заболявания на крака. Тя може да се види, че стъпалото играе важна роля в здравето на човешкото тяло. Крака е най-концентрирана място в меридиана на традиционната китайска медицина. Има нерв рефлексните зони, свързани с органи в различни части на човешкото тяло. Чрез стимулиране на тези нерви рефлексните зони, ще подобри микроциркулацията на краката и значително насърчава лечение на болести. .


Един добър чифт ботуши безопасност може да насърчаване на кръвообращението на миньори краката и стимулиране на акупунктурни точки на краката чрез разумни дизайн, така че работниците, които са пълни с енергия и добро здраве. Така че един добър чифт ботуши безопасност трябва да бъде задължително за всеки миньор.