Полиуретанът е идеалният материал за подметките на защитните обувки

- Apr 01, 2019-Полиуретанът е една от причините за идеалния материал за производство на защитни обувки. Изискванията на матрицата са по-ниски, а производството е удобно за инвестиране (налягането върху матрицата е малко, когато разпенването е само 0,14 ~ 0,2 Мпа).

Полиуретанът е идеалният материал за изработване на подметките на защитните обувки. Вторият метод е прост метод на формоване, който може да произвежда подметки и дори обувки. (PU основа и различни тъкани имат силна свързваща сила). Произвежда се в съвременната индустрия.

Полиуретанът е идеалният материал за производството на подметки за предпазни обувки. Той е изключително лек, със специфично тегло от само 0.3 ~ 0.8. Той е много по-лек от обичайно използваните материали. Той е по-подходящ за обувки с плътна подметка, които изискват устойчивост на удар и перфорация. Предпазните обувки по целия свят (безопасност) 15% от обувките) използват полиуретанова (PU) подметка.

Полиуретанът е идеалният материал за производството на защитни обувки. Четвъртата причина е, че полиуретановото ходило има характеристиките на мекота, топлина, маслоустойчивост, гъвкавост и износоустойчивост. Тя е повече от 6 пъти по-износоустойчива от гумата. Може да се регулира в широк диапазон според изискванията за употреба. Плътност и твърдост, могат да бъдат направени в двуцветна (двойна плътност) двойна подметка, дъното е с микро-пяна с висока износоустойчива работна повърхност, а вътрешната подметка е удобна еластична пяна.