Защитни обувки и работни обувки избор на метод

- Oct 29, 2018-

Работни обувки, тоест, защитни обувки, освен подходящ тип според условията на труд, той трябва да бъде готов и е много удобно за носене. Това е много важно внимателно да изберете подходящ обувки размер.

Работни обувки трябва да имат неплъзгаща дизайн, който не само предпазва лицето на крака от нараняване, но също така предпазва от злополуки, причинени от оператора се подхлъзна.

Работни обувки с различни изпълнения трябва да отговарят на техническите спецификации на техните съответни защитни изпълнение, като пръстите на краката не са насинена, стъпалата на краката не са намушкан, а изолацията е задължително. Но защитни обувки не са всемогъщ.

Внимателна проверка или изпитване трябва да се извършва преди да използвате работни обувки. Повредени и напукани защитни обувки са опасни в електрически и киселинно алкалния операции.

Работни обувки трябва да се съхраняват безопасно след употреба. Гумени обувки трябва да бъдат изплакнати с вода или дезинфектант и изсушени да удължи експлоатационния живот.

Тя може да бъде измерена и избран по няколко начина:

1, Почистване тип: (по-нататък: модел), тоест, дължината и ширината на обувката, ширината на обувката е здраво с крака?

2, горната: дали мекотата на кожа могат да бъдат естествени и подходящи при ходене.

3, обувки държава: държавата цялата обувки може да се придържаме към подножието без да удря на краката, широки и не изключено, гъвкави.

4, вътрешна подложка: дали правилното използване на активиране на вибрациите функция, пот абсорбиращи функция, Масаж функция, здравни грижи функция структура.

5, подплата: там е правилният избор на вентилация, водоустойчива, топлина, екологично чисти функционални материали.

6, подметка: използването на регионални и различни среди да се използват различни нива на субстрата и срещу хлъзгане изисквания, като например: добра среда с относително приплъзване, лек субстрат, вибрации функция е изключителен. Околната среда, Открит сайт е армирана с противоплъзгащи, износоустойчив субстрат и могат да издържат на тежки условия. Подразделят на: бели якички, яка, заплати, административни промишленост, лека промишленост, тежка индустрия, сайт строителство, Туризъм, услуги промишленост и др.