Функции за безопасност на обувките

- Jan 19, 2019-

Предпазните обувки имат защитни характеристики. За да защити потребителя от случайни наранявания, Международната организация по стандартизация определя различни значения и стандарти за защитните обувки, защитните обувки и професионалните обувки. Различните страни имат различни стандарти и спецификации за обувките за безопасност.


Предпазните обувки имат следните характеристики:


1. В допълнение към типа оборудване, осигурено в съответствие с работните условия, защитните обувки могат да се носят и прилепват, което може ефективно да намали въздействието на удара без умора.


2. Предпазните обувки имат нехлъзгащ се дизайн, който не само предпазва човешкия крак от нараняване, но и предпазва оператора от подхлъзване и причиняване на произшествие.


3, различни защитни обувки, имат собствени защитни технически показатели, като пръстите на краката не са наранени, стъпалата на краката не са намушкани, изолирани и проводящи изисквания. Но защитните обувки не са всемогъщи.


4, общите защитни обувки имат добра дишане, няма да има скучни крака феномен, сравнението води до стереотипи, няма да има деформация.