Предпазните обувки защитават повече от краката ви

- Mar 19, 2019-


Имате ли чифт предпазни обувки?


Когато става въпрос за продукти за защита на труда, първо можем да мислим за предпазната каска, предпазния колан и ръкавиците, докато защитните обувки и защитните ботуши, които се използват за защита на краката на работниците, често се пренебрегват. Всъщност, когато работниците използват инструменти , работещи с машини и материали за обработка, краката им обикновено са в най-ниската част на тяхната работна поза и могат да влязат в контакт с тежки, твърди и ъглови предмети по всяко време, така че те могат да бъдат наранени, намушкани или изцедени. друга страна, ако краката не стоят твърдо, тялото ще бъде извън баланс, унищожи нормалната работна поза, може да причини инцидент.Така изглежда, че защитното оборудване за защита на краката е особено важно.Според работните условия и изборът на специални подходящи защитни обувки е възможно да се предотврати нараняване на краката. Но имате ли чифт "защитни обувки"?


Когато те отидоха да инспектират строителни обекти, те открили, че много работници носели кецове или дори чехли, Ченг Джун, старши работник в националния център за контрол и контрол на качеството на продуктите за защита на труда, каза пред репортери. строителната площадка трябва да носят защитна обувка, която защитава пръста според необходимостта от работа, тъй като обувката от този вид има пръст на крака, може да се избегне ефективно твърдото съдържание натискане на нараняване, чуждото нараняване, като метално съдържание. че работникът носи, няма никакъв ефект, който да защитава пръста.


Данните показват, че след повече от 50 години развитие, китайската индустрия за индивидуално защитно оборудване се превърна в индустрия с относително пълни категории, стабилно производство, снабдяване и маркетинг, и богати сортове продукти, които могат основно да задоволят производствените нужди и да играят важна роля за намаляване жертви и защита на здравето на работниците.Въпреки това, поради различни причини, като понятието за закъснение, личните предпазни средства се пренебрегват от повечето хора, особено защитата на ръцете и краката, което изглежда няма нищо общо с безопасността от живота на продуктите за защита на труда се пренебрегват.