Ролята на безопасна работа ботуши не може да бъде пренебрегнат

- Nov 12, 2018-

Неотдавна когато кула кран на строителната площадка вдига 500 килограма на тежки обекти от въздуха от 30 см, стоманено въже ключалката кука Изведнъж подхлъзнах на разстояние, и тежки предмети са били натискане на десния крак на двама работници-мигранти, в резултат на мигранти работникът носи три нали краката. Пръстите на краката са смачкани в Break и счупване фрактури, а друг работник мигрант не е пострадал от безопасност работа ботуши. След това, работник мигрант каза: "Това е тази двойка на безопасна работа ботуши, които записват краката ми."


Дори и така средната служителите на някои петролни компании все още плащат достатъчно внимание на безопасна работа ботуши. Те не са склонни да се носят защитни ботуши по време на строителните работи. Те мислят, че безопасността ботуши са тежки и не красива, което е проява на липса на информираност за безопасността.


Сърцето на красотата на всеки. Въпреки това не е целесъобразно да погледнете на красотата на обличане на строежа независимо от своята безопасност. Безопасна работа ботуши може да не е толкова добър, колкото обикновените ботуши, закупени в мола, но тя не презират ролята на личната безопасност.


Първо сводести стоманена плоча на върха на работни ботуши е устойчив на тежки предмети и е силен анти-съкрушителен функция. Дори ако тежки предмети се притискат срещу обувки, стоманена плоча не ще бъдат деформирани, и предната и пръстите на стъпалата няма да бъдат повредени. Второ, против хлъзгане функцията е добро, и тя не ще се бият при ходене на смазани земята или работа. Трето способността да се предотврати пункция е силен. Четвърто тя също има функцията на антистатични, киселинни и алкални, устойчиви материали.