Какви са класовете на обикновените изолирани ботуши?

- Mar 10, 2019-

Високоволтови изолирани ботуши серия: 20KV, 25KV, 30KV, 35KV, 40KV електрически изолационни гумени ботуши


Електрическите изолационни гумени ботуши са изработени от естествен каучук и съдържат вътрешна облицовка от памук. Високоволтовите изолирани ботуши се предлагат в пет вида 20KV, 25KV, 30KV, 35KV и 40KV. Те се използват главно за спомагателни защитни обувки за високоволтови захранващи и електрически съоръжения.


Обувки с електрическа изолация


1. характеристики на продукта: много части, дебелина на лепило, разумно проектиране, усъвършенствана технология, удобно носене, светло отражение, добър предупредителен ефект, за да се гарантира безопасността на приятелите на промишлени и минни приятели.


2. Приложно поле: Използва се главно като спомагателно средство за безопасност при работа на електротехник във високоволтово енергийно оборудване.


3. Обновяване на функциите: За да се реши проблемът, че миньорите носят гумени ботуши, подметките са влажни и трудно се изсушават и носят неудобни отразяващи ботуши за добив на лекарства. Сега се добавя стелката за активност: стелката не само е лесна за почистване, лесно се изсушава, но също така има и лекарствена функция и е удобна за носене. Този продукт е патентован продукт на нашата компания, който се произвежда от Feihe.


предпазни мерки:

(1) Изолираните обувки трябва внимателно да се проверят преди употреба. Ако се открие някакво увреждане, то не трябва да се използва.


(2) Панталоните трябва да се поставят в багажника по време на работа. Ботушите не трябва да се излагат на масла, киселини, алкали или други химикали. Не трябва да се използва като работна обувка за работа при висока температура.


(3) Трябва да се обърне внимание на износването на външната подметка при носене. Ако моделът на външната ходило се износва, той не трябва да се използва.


(4) Предотвратете остри, остри предмети от пробиване на подметките и горните частици, когато се носят.


(5) При миене трябва да се използва студена вода. Когато повърхността на отразяващата лента е прашна, използвайте мека кърпа или мека четка, за да я почистите. След измиване, изсушете го на хладно място. Не го излагайте на слънчева светлина или печене, за да избегнете напукване и стареене.