Какъв е структурният състав на кожените защитни обувки?

- Mar 30, 2019-

(1) Горна: дали мекотата на кожата може да бъде естествена и подходяща при ходене.


(2) Тип обувка: Дължината и ширината на обувката, ширината и плътността на тялото на обувката са подходящи, а краката не са износени.


(3) Средна долна плоча: Ако е необходимо да се предотврати пробиване, се изисква средно долна плоча от неръждаема стомана, която е обезмаслена.


(4) обувки състояние: дали обувките на целия труд застраховка обувки могат да се придържат към краката, без да удря краката, хлабав и не на разстояние, и гъвкави.


(5) Стелка: Правилно ли се използват функцията за затихване на вибрациите, функцията за поглъщане на потта, функцията за масаж и структурата на функциите на здравеопазването.


(6) Neri: Дали правилното използване на вентилация, водоустойчиви, топлинни, екологични функционални материали.


(7) Капачка на пръста: Капачката на обувката за трудова застраховка е снабдена със стоманена глава и основната функция е да предпази пръстта от нараняване или смачкване.


(8) Тяло на обувката: Дизайнът на тялото на обувката трябва да бъде не само красив на външен вид, но и да има перфектни функции. Кожа, изкуствена кожа, поливинилхлорид и синтетични влакна са често срещани.


(9) Подметка: Материалът, използван за обувки за трудова застраховка, обикновено е гумено дъно, полиуретаново дъно и така нататък. Дизайнът на подметката не трябва да се използва само с неплъзгаща се гумена подметка, но и да съответства на защитната функция на работната среда.