Какви обувки за трудова застраховка се използват от строителните работници?

- Nov 26, 2018-Трудовото застраховане на обувки са разделени на общи функции, обикновено се разделят на: анти - съкрушителен труд, застраховане на обувки, анти - съкрушителен защитни обувки и електрически изолационни защитни обувки (устойчивост на напрежение> 6 kV), антистатични обувки, защитни обувки, \ t и т.н.

Обувките против счупване и стоманените стоманени обувки са от един и същи тип, т.е. защитните обувки, които предпазват пръстите на краката, и основната функция е да се предпазят падащите предмети от нараняване на краката.

Защитните обувки против пиърсинг се използват за защита на краката, за да се предотвратят прободни рани от различни остри предмети.

Други, в зависимост от случая и специалното използване на обувките, са:

Маслено-отблъскващите защитни обувки се използват на места, където се пръска масло или масло;

Водоустойчивите защитни обувки се използват на работни места, където се използва вода или пръски вода;

Защитните обувки, устойчиви на студ, се използват за защита на краката на нискотемпературни работници, за да се предпазят от измръзване.

Основната функция на стоманодобива е да предотврати изгарянето и пробиването. Той трябва да може да издържа на определено статично налягане и да издържа на определена температура и да не е запалим. Тези видове обувки за трудова застраховка са подходящи за топене, пещ, чугун и др.

В допълнение към горното, има някои специални покрития за обувки за трудова застраховка, като платно, азбест и алуминиево фолио за застраховка на труда.

Строителни работници с анти-пиърсинг