Какви чорапи да носите, когато носите антистатични обувки

- Nov 18, 2018-


Преди да използвате антистатичните обувки, предпазните обувки трябва да проверяват всички съпротивления. Използвайте теста за устойчивост, за да проверите и запишете, че изискванията за съпротивление на обувките са 10 на мощност 10 и 10 към 9-тото захранване, преди да са квалифицирани. След като се използва за известно време, когато външността на обувките е очевидно замърсена, може би е износена тоалетната, тялото на обувката се деформира и може би оригиналът има статично усещане за удавяне, съпротивлението на антистатичната обувка трябва да бъде отново - тествани и проверени. Понякога съпротивлението на антистатичните обувки ще се промени поради влажността. Следователно, когато времето се промени, тестът за сравнение ще се извърши, за да се хване изменението на колебанията, за да се избегне антистатичният ефект на обувките.


Носещите антистатични обувки трябва да използват чорапи с тънки найлонови чорапи или смесени с проводящи влакна, но не чорапи с вълна и химически влакна. Ако искате да прикачите подметка към антистатичните обувки, трябва да прикрепите проводяща вътрешна подметка (най-добре е да направите обувки, когато носите обувки). Ако не го носите според това изискване, тази обувка няма да има този антистатичен ефект, а общите обувки също нямат разлика. След като обувките се носят мръсни, те също могат да бъдат свалени. Въпреки това обувките имат различни разлики от дрехите. Те имат висока температурна устойчивост. Обувките не са подходящи за стерилизация при висока температура. Твърдението е да ги отстрани от професионални компании за пречистване и преместване.


Антистатичните обувки не трябва да се носят заедно с изолирани дебели чорапи и изолирани стелки. Опитайте се да избегнете използването на антистатични обувки като изолационни обувки в производствената работилница. Мястото, където се използват антистатични обувки, трябва да бъде антистатичен производствен цех. Антистатичните обувки трябва да се използват заедно с антистатично облекло, като се обръща внимание на хигиената, водоустойчивостта и устойчивостта на влага на продуктите. При процеса на износване тестът за устойчивост обикновено не се надвишава за 200 часа. Ако съпротивлението не е в обхвата на правилото, то не може да се използва като антистатична обувка.