Прилагане на предпазни обувки в промишлеността за производство на електрически уреди

- Dec 11, 2018-

С бързото развитие на науката и технологиите, електронните продукти, произвеждани от електрическата промишленост, стават все по-малки, по-гъвкави и интелигентни, докато високата плътност и високата печалба на полупроводниковите устройства стават все по-чувствителни към електростатично разреждане, а разрушаването на МОС веригите са само 100 V. И новото устройство е само около 30 V. В такава голяма среда е необходим строг контрол на статичното електричество за производителите на електрически уреди, така че за работниците, работещи в тези фабрики, те трябва да носят антистатична безопасност обувки, необходими за предотвратяване на увреждане на електрически продукти от статично електричество. , За работниците, които работят в сложни работилници, те също се нуждаят от антистатични, анти-пробивни и непробиваеми защитни обувки с мултифункционална защита за безопасност.


Интелигентните електрически уреди, произведени от завода за производство на електрически уреди, имат високи изисквания за статично електричество, а статичното електричество има голяма разрушителна сила. В процеса на производство на електронни компоненти, или в процеса на инсталиране, отстраняване на грешки и проверка на електронни продукти, ако статичното електричество не се елиминира, ще повлияе на производството или ще намали качеството на продукта. Особено в полупроводниковите устройства и производствените индустрии с микросхеми, повредата на устройството е причинена от електростатичен разряд. Следователно операторите трябва да носят антистатични предпазни обувки за безопасна работа. Антистатичните защитни обувки са антистатични и проводими подметки, защитни обувки, носени в запалима и експлозивна работна среда и в работилница, която изисква чисти, безпрашни и стерилни за намаляване и отстраняване на статично електричество.


Табелките на електрическите компоненти ще бъдат разпръснати по земята в цеха за рязане. Работниците се нуждаят от предпазни обувки с функция за защита срещу пробождане. Ако случайно са стъпили на остри ръбове и ъгли, те могат да бъдат пробити от ходилата. Причинява ненужна вреда. Предпазните обувки против краш са снабдени с вътрешна глава, която е устойчива на определена сила на удара върху пръста, а вътрешната глава е поставена между обувките и обувките, а към края на вътрешния пръст се добавя гъбена лента. да се даде възможност на пръстите и обувките. Повърхностните фуги са гладки, което увеличава съпротивлението при сгъване и комфорта.


Някои електрически табла, които изискват работа с електрически заваръчни машини, тъй като операторът трябва да извършва високотемпературно и високо налягане, заваряване или топене, със защитни окуляри, операторът също трябва да носи предпазни обувки с висока температурна устойчивост, за да се предотврати искри. Стъпалото причинява щети. Тъй като защитените от висока температура защитни обувки са изработени от устойчиви на висока температура подметки и горна част, те предпазват стъпалата от работни условия при висока температура, като например разтопени метални искри и се изгарят от висока температура, за да се избегне нараняване.


В съвременната промишленост за производство на електрически уреди, причинените от статично електричество щети продължават да водят милиарди долари годишно в световната електротехническа и електронна промишленост. Само когато напълно разберем статичното електричество, можем да избегнем загубите и дори да я използваме, за да ни служи. ,


Може да се каже, че статичното електричество е повсеместно, което поставя високи изисквания към производството на електрически уреди. Статичното електричество, което идва с самия електрически уред, може да бъде елиминирано чрез специализирана технология. Статичното електричество в производственото помещение може да бъде премахнато и чрез антистатично оборудване, за да се намали вредата.