Военни ботуши

- Oct 15, 2018-

Комбинацията от военни ботуши и дънки е много подходяща. Дънките с дълги тръби просто покриват повърхността на крака, като съвпадат с ходилата на военните ботуши от 6 до 12 мм. Военните ботуши с тениски са определено голяма грешка, но комбинацията от военни ботуши и гащеризони е много добър избор.

Петата на военните ботуши е голяма и разстоянието е твърде високо, точно като носенето на дамски обувки. И елегантните му контури, здраво обвиване на краката, подобряват този вид съмнение. Военните ботуши са стандартни за истинския военен персонал и е очевидно, че те могат да подобрят темперамента на човека. Освен това въобще няма "вътрешно укрепване" и не изглежда като единственият му външен вид малко дебел, което е илюзия за око.

Животът на военните ботуши е почти два до три пъти по-висок от този на спортните обувки. Освен това, разработването на единствената технология за отваряне на мухъл е увеличила устойчивостта на износване. За да носят основата на военните ботуши, "планинската форма" може да бъде отворена и основата на нехлъзгащите военни ботуши може да бъде отворена в "форма на рибена кост". Тази мощна устойчивост на удар, нехлъзгане и устойчивост на износване не съответстват на общите спортни обувки.

Поради разликата в широчината и широчината на военните ботуши и различните точки на мускулен стрес, военните ботуши, разработени от европейски и американски производители, не са напълно подходящи за китайския народ!