Предпазни обувки SRA SRB SRC Anti-slip Тест Обзор

- Mar 24, 2019-

Предпазните обувки против приплъзване, както подсказва името, имат изключителна ефективност срещу приплъзване, без значение каква естествена среда трябва да има такава производителност, в противен случай не е безопасна обувка. Основните професионални предпазни обувки против хлъзгане на пазара сега се отнасят до противоплъзгащите свойства на водата и масления под. Професионалните универсални противохлъзгащи обувки се използват главно в кухнята. Има и безопасни обувки за безопасност на обувките с изчерпателни възможности. За предпазните обувки, като например обувките за безопасност и обувките за трудова заетост, производителността им срещу приплъзване е много по-добра от тази на обикновените обувки, тъй като защитните обувки, обувките за трудова застраховка, защитните обувки и други специални обувки за промишлена употреба не са хлъзгави. Функцията има специален дизайн и изработка. Всеки ден виждаме защитни обувки, защитни обувки, защитни обувки. Техните подметки са много дебели и дебели, и има дълбоки канали и сложни линии. В действителност, този дизайн е да се подобри триенето и комфорта по-добре и по-ефективно. степен. Предпазните обувки, защитните обувки, обувките за трудова застраховка и други обувки имат професионална система за качество, която е европейската защитна обувка против подхлъзване: SRA, SRB, SRC три степени.


тест:

Защитни обувки тест режим: \ t

а) Петата се плъзга напред (обувките трябва да бъдат тествани поне в един от следните три режима):

б) предната част на стъпалото се плъзга назад

в) плъзнете хоризонтално напред


SRA:

Терминология: Класът SRA обикновено се отнася до използването на сапунена течност върху остъклени плочки. Налягането е 400-500N, пръстът се повдига на 7 градуса, а предната част се придвижва напред без очевидно плъзгане. Изпитвателна среда: Изпитвателно налягане: Налягане на тежестта от около 100 kg върху обувките. Резултати от теста: Пръстът беше вдигнат на 7 градуса и се придвижи напред. Без явно плъзгане, той беше открит от SRA.


SRB:

Терминология: Сорт SRB обикновено означава, че защитните обувки са тествани с глицерин върху плоча от неръждаема стомана, налягането също е 400-500 N, пръстът е наклонен на 7 градуса и няма очевидно движение напред. Изпитвателна среда: Изпитвателно налягане: Налягане на тежестта от около 100 kg върху обувките. Резултати от теста: Пръстът беше наклонен на 7 градуса, а SRB беше открит без значително движение.


SRC:

В същото време, SRA и SRB тестове са приети за постигане на стандарта SRC.

Стандартът SRC е най-високото ниво на стандарти за противоплъзгащи обувки в Европейския съюз. Предпазните обувки на SRC са подходящи за почти всички работни среди с противоплъзгащи изисквания.