Тип на военни ботуши

- Oct 15, 2018-

От функцията точки, тропически ботуши, топли ботуши, студено ботуши, тези три категории, просто използвайте различни видове военни услуги ще бъдат различни

Тропически ботуши, известен също като пустинята ботуши, главно подчертават поддържането на крак сухота и комфорт при висока температура на околната среда. Лигавицата е или еднослойните koura фибри/специални найлонов плат. Ако тя е по-добре, той ще бъде заменен със супер лигавицата или coolmax. Като пот абсорбиращи и бързо изсушаване материали; джунглата ботуши са предците на тропически ботуши от някои изпълнения, но джунгла ботуши могат да подобрят производителността бързо изсушаване.

Загряване ботуши подчертават водоустойчива и дишаща природа в влажно и дъждовно тропическа среда. Те са направени от Gore-tex лигавицата и са-ефективно водоустойчив за 4-6 часа. Те могат да се разглеждат като продукти между джунглата ботуши и плаващи ботуши и пустинята ботуши. Може да се използва в пустинята околната среда, но комфорта не е висока, по-подходящи за мулти-водната среда и на водача (на пилотската кабина среда не е удобно, краката не се движат често, този вид ботуши е много лесен за използване); но не са подходящи дълбочината на водата надвишава околната среда на горната, и е трудно за тези ботуши да изсъхне за кратко време след влизането на вода.

Студена ботуши, въз основа на умерен ботуши, добави топлина, достатъчно да се справят с ниска температура и натрупването на вода след топене на сняг и лед, но също така подходящ за пилоти (главно бомбардировачи) да се топлят на височината на стъпалата.

Ако добавяте изпълнение класификация, най-много, има множество стомана глави да се подобри безопасността или лека серия, направени от нови материали и огнезащитни тип изработени от материали, огнезащитни (но повечето от материалите на военни ботуши са невъзпламеними) . По-специално не се ограничава до този момент; адаптиране към променящите терен, като планината ботуши, разработени от планински околната среда, или на специален стил стъпалата, но това е по-често в чужди войски.