Какви са основните материали за защитни ботуши (обувки) на пазара в Китай?

- Dec 25, 2018-

1. полиуретан е органичен полимер материал разработен от A, B, C полиестерни материали, обикновено разделени в мазна и сълзене. Тя често се използва за да защитни обувки, обувки с по-високи степени и маратонки. Единствено се характеризира с ниска плътност, мека текстура, отлична износоустойчивост, висока твърдост, добро масло устойчивост, устойчивост на киселини, алкалоустойчивост, устойчивост на ниска температура, шок усвояване и анти-приплъзване изпълнение.


2. TPU е полимер материал, образуван от реакцията на диизоцианат и макромолекулни полиол. ТПУ дъното се характеризира с отлична износоустойчивост и устойчивост на масло. Единствено на тази материална безопасност ботуши (обувки) има висока якост и отлична износоустойчивост.


3. Ева е пластмасов материал, съставен от комбинация от етилен (Д) и винил ацетат (VA). Съотношението на тези две химически вещества могат да бъдат коригирани, ако е необходимо. Повече съставки на VA, толкова по-висока прозрачност. Ева дъното се характеризира с нейната светлина тегло, гъвкавост, отлична еластичност, лесно почистване и отлично оцветяване.


4. каучук обикновено се класифицира в естествен каучук и синтетичен каучук и гума е високо молекулно съединение. Единствено гума се характеризира с особено добра еластичност, не е лесно да се счупят, е устойчив на киселина и алкални и има сравнително добри срещу хлъзгане свойства. В допълнение свиване на единствено гума и waterproofness също са по-добре.